Beauty Behandling

Kroppsskrubb

Hele kroppen masseres med saltpeeling, som etterlater huden myk og smidig.
900kr.

Timebestilling

Lymfedrenasje + Innpakning

PRESSOTERAPI – For reduksjon av vannansamlinger og cellulitter . Bandasjering og wrap . Dusj og litt massasje . Utrensende ( detox ) . Virker sammentrekkende på synlige kapillærer
650kr.

Timebestilling

Rygg skrubb med rygg maske

Rygg masseres med peeling for å fjerne tørr hud og etterlate rygg myk og smidig.
600kr.

Timebestilling

Darsonval For Hår

Darsonval-enheten er effektiv for svært alvorlige problemer, spesielt hårtap. En av årsakene til skallethet hos både menn og kvinner er utilstrekkelig tilførsel av mikronæringsstoffer og vitaminer til folliklene, som et resultat av at blodsirkulasjonen blir forstyrret. Når du bruker enheten, utvider dens svake strømutladninger blodårene og normaliserer tilstanden til hårsekkene.
Et annet problem som darsonval kan korrigere er overdreven fet hår. Fet hår ser alltid uryddig ut og forårsaker estetisk ubehag. Darsonvaliseringsprosedyren hjelper til med å regulere arbeidet til talgkjertlene, og bringer dermed metabolske prosesser i orden. Strømpulser stimulerer ikke bare blodsirkulasjonen, men desinfiserer og ødelegger også alle skadelige mikroorganismer på samme tid. Etter et terapikurs forbedres hårstrukturen, en sunn glans vises, flass og fethet elimineres.
500kr.

Timebestilling

Parafinvoks

Parafinvoks er en fuktighetsgivende og bløtgjørende behandling. Behandlingen bedrer effekten av fuktighetskremer og næringsgivende kremer og etterlater huden myk, fuktig og glatt. 

Blant de viktigste resultatene av parafinvoks er:

Fuktighetsgivende og mykgjørende effekt på huden

Varmer hendene eller føttene som behandles og øker blodsirkulasjonen under huden

Øker effekten av fuktighetsgivende kremer og kremer med næringsstoffer og antioksidanter

Kan gi en smertestillende og avslappende effekt på slitne eller ømme hender og føtter
350kr.

Timebestilling

Lymphatic drainage

Pressoterapi, acupressure eller lymfedrenasje er en ikke invasiv behandlingsform som gjenoppretter lymfe og blodsirkulasjonen. Dette gir en god effekt på kroppen. Hvem er det anbefalt for? For de som vil: • Øke hudtonen; • Reduser utseendet på cellulitter; • Forbedre pleie etter fettsuging; • Kjemp mot tungbeinsyndromet; • Regenerere og avgifte kroppen; • Åreknuter forebygging; • Lymfe problemer.
450kr.

Timebestilling